Generalforsamling 2020 – aflyst!

Aflysning af generalforsamling 30/9-2020

Grundet det forhøjede smittetryk og den igangværende pandemi, har bestyrelsen besluttet af aflyse generalforsamlingen den 30/9.

Vi følger selvfølgelig myndighedernes anbefalinger og råd, vi finder det derfor ikke forsvarligt at afholde et arrangement af en sådan størrelse.

Men vi er efterhånden også nået til et punkt, hvor vi er nødt til at få nogle helt fundamentale ting på plads, for at kunne have en ansvarlig drift af foreningen. Herunder primært valg af bestyrelsesmedlemmer og økonomi. Vi arbejder i øjeblikket hårdt på at finde en løsningsmodel hvor på det bliver muligt at få afklaret disse punkter. Vi håber derfor på opbakning når der skal tænkes lidt ud af boksen, skulle der være medlemmer der har forslag eller ideer til en måde at få afklaret det på, er bestyrelsen derfor meget interesseret i at høre fra jer.

Der bliver IKKE husstandsomdelt en skrivelse omkring aflysningen, så hvis i har kendskab til en nabo eller andre i foreningen som ikke komme på hjemmesiden eller Facebook, så del venligst budskabet så det når rundt til alle

Vi i bestyrelsen håber på forståelse fra alle foreningens medlemmer.